Hieno juttu, että olet tullut tänne!

Akaan Vapaaseurakunta perustetiin marraskuussa 2009, kun muutamat perheet kokivat Jumalan puhuvan seurakunnasta, jonka ydin lähtee yhteydestä. Tätä ennen meillä oli ollut jo pienryhmä tai raamattupiiri, joka oli ollut kasassa jo liki kaksi vuotta. Yhteys tarkoitti meille tuolloin sitä, että olisimme lähellä toinen toistamme. Kantaisimme toinen toistemme murheita, niin ettei kenenkään tarvitsisi jäädä yksin ongelmiensa keskelle. Se on edelleen yksi kantavista periaatteista Akaan Vapaaseurakunnan olemassolossa. Se antaa seurakunnalle selkeän identiteetin ja olemuksen. Vuonna 2016 aloitimme adventtiseurakunnan tiloissa Röydintiellä ja tällä hetkellä meillä on Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 16.00 ja nuorteniltoja kerran kuukaudessa. Toimintamme ydin on edelleen sama kuin pienryhmissä, soluissa. Olemme lähellä toisiamme, iloitsemme, murehdimme ja rakastamme. Toiminta kehittyy ja vuonna 2018 on tarkoitus palata myös Jumalanpalvelusten, nuortentoiminnan lisäksi pienryhmätoimintaan. Olet tervetullut yhteyteemme ja kehittämään, ideoimaan seurakuntaamme. 

Tässä pieni tiivistelmä siitä mitä olemme ja miten seurakunta on syntynyt. Kysy ihmeessä lisää, kun tulet katsomaan paikan päälle. Toivottavasti näemme toisemme jossain tapahtumistamme. Olisi mukavaa vaihtaa ajatuksia!

Aloita vaikka näistä pikalinkeistä:

 

  • Tapahtumakalenterista näet kätevästi yhdellä silmäyksellä, mitä ja missä tapahtuu jotain
  • Tutustu meihin -valikko kertoo tarkemmin, mistä Akaan Vapaaseurakunnassa oikein on kysymys
  • Missio-kohdasta näet, miksi Akaan Vapaaseurakunta on perustettu
  • Seurakunnan elämä -valikon alta voit lukea toimintamuodoistamme tarkemmin.
  • Resurssipiste avaa sinulle uusia maailmoja, joita kannattaa vilkaista

 

 

 

Tule mukaan!

 

Syksyllä 2016 siirryimme käyttämään Adventtikirkon tiloja Toijalaan. Säännölliseen toimintaan kuuluu jumalanpalvelus sunnuntaisin kello 16.


Tervetuloa!

Tulevaa pikaisesti