Hieno juttu, että olet tullut tänne!

Akaan Vapaaseurakunta perustetiin marraskuussa 2009, kun muutamat perheet kokivat Jumalan puhuvan seurakunnasta, jonka ydin lähtee yhteydestä. Tätä ennen meillä oli ollut jo pienryhmä tai raamattupiiri, joka oli ollut kasassa jo liki kaksi vuotta. Yhteys tarkoitti meille tuolloin sitä, että olisimme lähellä toinen toistamme. Kantaisimme toinen toistemme murheita, niin ettei kenenkään tarvitsisi jäädä yksin ongelmiensa keskelle. Se on edelleen yksi kantavista periaatteista Akaan Vapaaseurakunnan olemassolossa. Se antaa seurakunnalle selkeän identiteetin ja olemuksen. Se näkyy myös toiminta-ajatuksessamme, joka lähtee pienryhmistä. Niissä ihmiset ovat lähempänä toisiaan kuin perinteisessä kirkkokeskeisessä toiminnassa. Meillä on toki myös jumalanpalveluksia, mutta ne ovat lisänä perustoiminnalle, jonka pienryhmät, tai solut kuten me niitä kutsumme, muodostavat.

Haluamme aina kutsua ihmisiä mukaan soluun, koska niissä löytyy aina keskustelemisen aiheita. Samanlaisia ihmisiä, samanlaisissa tilanteissa. Joku on ehkä jo löytänyt ratkaisun, jonka sitten jakaa koko porukalle ja näin asiat etenevät yhdessä työstäen.

Tässä pieni tiivistelmä siitä mitä olemme ja miten seurakunta on syntynyt. Kysy ihmeessä lisää, kun tulet katsomaan paikan päälle. Toivottavasti näemme toisemme jossain tapahtumistamme. Olisi mukavaa vaihtaa ajatuksia!

Aloita vaikka näistä pikalinkeistä:

 

  • Tapahtumakalenterista näet kätevästi yhdellä silmäyksellä, mitä ja missä tapahtuu jotain
  • Tutustu meihin -valikko kertoo tarkemmin, mistä Akaan Vapaaseurakunnassa oikein on kysymys
  • Missio-kohdasta näet, miksi Akaan Vapaaseurakunta on perustettu
  • Seurakunnan elämä -valikon alta voit lukea toimintamuodoistamme tarkemmin.
  • Resurssipiste avaa sinulle uusia maailmoja, joita kannattaa vilkaista

 

 

 

Tule mukaan!

 

Syksyllä 2016 siirryimme käyttämään Adventtikirkon tiloja Toijalaan. Säännölliseen toimintaan kuuluu jumalanpalvelus sunnuntaisin kello 16.


Tervetuloa!