Kokosimme tähän muutamia loistavia jatkopaikkoja, jossa voit myös vierailla. Nämä linkit johtavat pois meidän sivuiltamme, mutta olet aina tervetullut takaisin tänne!

Facebook

  Löydät meidät myös Facebookista: http://www.facebook.com/akaanvapis/ 

Suomen Vapaakirkko

Täältä löydät tarkemmin kuvauksen vapaakirkollisuudesta Suomessa, sen synnystä ja nykyisyydestä. Pääset tältä sivustolta myös muihin vapaakirkollisiin organisaatioihin ja järjestöihin eri puolilla Suomea.

Päivä Osakeyhtiö

Vapaakirkollinen kirjojen ja lehtien kustantaja, tunnettu mm. lahjakirjoistaan ja kristillisistä johtajuuskirjoista. Tuottaa mm. vuosittain noin 40-60 uutta kirjanimikettä, Pohjoismaiden ainoaa kristillistä perhelehteä (ABC+), JunnuHOPE-nimistä varhaisnuorten lehteä ja Suomen Viikkolehteä, joka on Vapaakirkon pää-äänenkannattaja.

Willow Creek Community Church

Chicagossa toimiva megaseurakunta, joka järjestää vuosittain esimerkiksi Global Leadership Summit -nimisen johtajuuskoulutuksen seurakuntien ja kristillisten järjestöjen johtajille. Seurakunnan johtajana toimii Bill Hybels, joka on kirjoittanut monia kristillistä johtajuutta käsitteleviä kirjoja. Seurakunnan sivuilta löytyy hyvää opetusta, jota voi katsella ja kuunnella esimerkiksi tietokoneella (Teaching-linkki oikeassa reunassa).

LifeChurch.tv

Graig Croeschelin johtama megaseurakunta, josta myös löytyy hyvää opetusta katseltavaksi ja kuunneltavaksi. Tämä seurakunta on saanut tehtäväkseen palvella koko maailmanlaajuista Jumalan seurakuntaa ja on tuottanut esimerkiksi suositun raamattuohjelman mobiililaitteille. Ellet ole vielä ladannut YouVersion -nimistä raamattuohjelmaa kännykkääsi, voit ladata sen tämän seurakunnan sivuilta. Myöhemmin syksyllä löydät YouVersion -ohjelman kautta myös Akaan Vapaaseurakunnan saarnoihin liittyvät raamatunkohdat ja voit tutustua niihin jo etukäteen ennen kokousta.

Seurakuntalainen.fi

Hyvä kristillinen uutispalvelu, seuraa tapahtumia meillä ja muualla.

 

 

 

 

Muut seurakunnat Akaassa

Älä unohda myöskään Akaan muita seurakuntia. Kristuksen seurakunta on yhtä maan päälllä, vaikka toimiikin eri rakennuksissa. Akaan Vapaaseurakunta haluaa omalta osaltaan olla siunaamassa myös paikkakunnan muiden seurakuntien toimintaa.

Viialan Helluntaiseurakunnan sivuille pääset tästä.

Toijalan Helluntaiseurakunnan sivuille puolestaan tästä.

Akaan seurakunnan sivut avautuvat tästä.

Toijalan Adeventtiseurakunnan sivut löytyvät tästä.

 

Tule mukaan!

 

Syksyllä 2016 siirryimme käyttämään Adventtikirkon tiloja Toijalaan. Säännölliseen toimintaan kuuluu jumalanpalvelus sunnuntaisin kello 16.


Tervetuloa!

Tulevaa pikaisesti